Website Logo
06 70/350 0354
Logo Image

RAVATALOZÁS

Image

Kápolnánkban lehetőség van ravatalozásra. A megemlékezés közvetlenül az urnatemető melletti helyiségben történik, ahol 30 fő részére biztosított komfortos ülőhely. A búcsúztató - mely lehet egyházi vagy polgári – szertartást követően a hamvak kiadásra kerülnek vagy elhelyezhetőek urnatemetőnkben.

Az itt végső nyugalomra helyezett elhunytaink nevét névvel vésett táblán őrizzük. A temetést felekezetektől függetlenül vállaljuk. A temetéshez polgári és egyházi búcsúztató egyaránt választható.

Image
Image
Image

KÁPOLNA NYITVATARTÁSI RENDJE

A Krisztus Keresztje Kápolna látogatására az alábbi időpontokban van lehetőség:

1064. Budapest Vörösmarty utca 60.

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SOK SZERETETTEL VÁRUNK ÉS VALLÁSI ÉS FELEKEZETI HOVATARTOZÁS TEKINTETE NÉLKÜL!

RÓLUNK

Image

Image

Sokunk életében eljön a pillanat, amikor egy hozzánk közel álló temetéséről gondoskodnunk kell. A halál, mint ahogy a születés is, egyszeri, megismételhetetlen, egyedi esemény, melynek méltóságteljesnek kell lennie. Mindannyian tudjuk, akik már voltak ebben az élethelyzetben, hogy a fájdalom perceiben nehéz a végső búcsú lebonyolítása. Több mint egy évtizedes múlttal rendelkező szervezetünk e nehéz pillanatok megszervezésében kíván segítséget nyújtani.


Az emberek sokféleségéből adódik, hogy minden eseményt másképp élnek meg. Ilyen esemény a temetés is. Mindenkinek megvannak a saját igényeik, elképzeléseik, hogy miként kívánnak végső búcsút venni elhunytunktól. Ezekben az elképzelésekben viszont van egy közös gondolat, hogy mindenki bensőséges, emberközpontú, meghitt, szeretetteljes szertartást szeretne. Mi ebben segítünk a hozzánk forduló gyászolóknak.

Kápolnánk helyszínt tud adni mindezekhez, ökumenikus szertartásokkal egybekötve. Belvárosi fekvése okán könnyen megközelíthető, bensőséges kialakítása és a szolgáltatások mérsékelt árai igazodnak az egyéni igényekhez. Amennyiben úgy érzi, hogy szervezetünk célja, illetve nyújtott szolgáltatásai tudnak segíteni az Ön elképzeléseinek megvalósításában, úgy tisztelettel várjuk megkeresését.